Loading...
Trappetjeneren ApS

Hvem er vi?

Trappetjeneren ApS blev oprettede i 2003 idet den daværende direktør Rene Petersen indså, at der var et markant behov for hjælpemidler, til at få gangbesværede og kørestolsbrugere op- og ned af trapper.I dag ejes firmaet af Ole Baag, som har 30 års erfaring fra sundehedssektoren, såvel den primære som den sekundære. Trappetjeneren ApS importerer trappemaskinerne fra firmaet M.Bartels – Reha Import & Export i Tyskland. 

Maskinerne produceres i Japan af firmaet SUNWA LTD, der ejes af fam. Misawa, som selv har designet og udviklet maskinen. Sunwa trappemaskiner, har været på markedet i Danmark igennem 50 år, og er i dag brugt worldwide.

Trappemaskinerne er CE godkendt, og godkendt som klasse 1 produkt efter den nyeste EU nor, som medicinsk teknisk hjælpemiddel. Trappetjeneren ApS har igennem alle årene været eksklusiv eneforhandler i Danmark, på såvel salg som service, afprøvning og uddannelse af brugere.

Vi samarbejder også med Antano Group fra Italien, som også producerer forskellige typer af trappemaskiner, el-kørestole og andet hjælpeudstyr. Trappetjeneren ApS har som mål at forenkle og forøge mulighederne for at borgere der er hæmmet af kørestol eller bare gangbesværet, får mulighed for at komme ud af deres bolig.

Se vores udvalg af trappemaskiner ved at klikke her.

Kontakt os for en uforpligtende snak!

Trappetjeneren ApS har som mål at forenkle og forøge mulighederne for at borgere der er hæmmet af kørestol eller bare gangbesværet, får mulighed for at komme ud af deres bolig.